De Boekenweek is weer van start gegaan!
On 25 maart 2017 | 0 Comments

Vanaf 24 maart tot en met 2 april ontvang je bij aankoop vanaf 12,50 aan Nederlandstalige boeken en ebooks het gratis Boekenweek- geschenk van Herman Koch.

Gratis geschenk van Herman Koch

Het Boekenweekgeschenk is dit jaar ‘Makkelijk leven’ van Herman Koch. Je ontvangt het geschenk bij aankoop van minstens 12,50 aan Nederlandstalige boeken en ebooks tijdens de Boekenweek (24 maart 12 uur t/m 2 april).

Boekenweekessay van Connie Palmen

Kersverse Libris Literatuur Prijswinnares Connie Palmen schrijft het essay bij het thema van de Boekenweek 2017: Verboden vruchten. 25 jaar geleden debuteerde Palmen met de filosofische roman De wetten. Vele titels en bekroningen volgden. In 2016 won ze voor Jij zegt het de Libris Literatuurprijs. In het essay De zonde van de vrouw onderzoekt Palmen het fenomeen van de zondeval en hoe dit zich in onze moderne tijden nog steeds manifesteert. Tijdens de Boekenweek is het essay verkrijgbaar voor 3,50.

Daarnaast kan je op 2 april bij vertoon van het geschenk gratis met de trein reizen in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is je fysiek of digitaal geschenk te tonen. 

Leave a reply

More news