• img-book
  Blindelings van: Chinouk Thijssen 18.95

  Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!

  Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterieuze Sander ontmoet, ontstaat er langzaamaan een afstand tussen Ivy en haar beste vriendinnen. Ze lijkt wel een dubbelleven te leiden en volgens haar omgeving heeft Sander haar compleet in zijn macht. Als ook Ivy’s veilige thuissituatie voor altijd dreigt te veranderen en ze het idee heeft dat ze bij niemand meer terechtkan, maakt ze gevaarlijke keuzes.

  Kan iemand Ivy nog redden of is het al te laat?

 • img-book
  BLUN van: Karin Hazendonk 17.95
  WAT DOE JE ALS JOUW GRENZEN WORDEN OVERSCHREDEN?

  John Linders is een man zonder zelfbeheersing. Dat brengt hem regelmatig in de problemen, zowel zakelijk als privé. Nadat hij in de zoveelste vlaag van woede zijn vrouw slaat, besluit ze bij hem weg te gaan. Hij rolt in een wereld vol afpersing en duistere geheimen en start zijn carrière als koerier van de onderwereld.

  Wanneer John een enveloppe vol geld wil afleveren bij zijn kroegmaatje, komt hij er achter dat de bende niet terugdeinst voor moord. Hij besluit te vluchten. Terwijl de criminele organisatie naar John zoekt, geniet hij van een makkelijk leven van het gestolen geld. Dan ontmoet hij Linda, een beeldschone, roodharige vrouw. Maar is zij wel wie ze zegt dat ze is? Of draagt zij een geheim met zich mee dat wel eens het grootste gevaar voor John zou kunnen zijn….

 • img-book
  Bof ik even! van: Vannessa Thuyns

  Een Chicklit over Caro en haar Bucketlist

  De 29-jarige Caro wordt door haar geliefde ingeruild voor een stagiaire en moet zo snel mogelijk verhuizen. Caro kan maar een oplossing bedenken: HET ROER MOET OM! Haar vriendinnen verklaren haar voor gek als Caro het hippe, Amsterdamse leventje inruilt voor een rustig bestaan in een merkwaardig Nord-Hollands dorpje. Haar nieuwe woonplek blijkt echter alles behalve ontspanning te bieden, dankzij de aanwezigheid van: een dorpsgek, een sexy huisbaas, bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts. Zal het Caro lukken om op deze plek, en aan de hand van een bucketlist, haar leven weer op orde te krijgen?

 • img-book
  De CorrLinks Affaire van: Elena Machetti 15.00

  Liefde vind je op de vreemdste plaatsen. Maar wat doe je als je de liefde vindt in een gevangenis?

  Evelien is schrijfster en zoekt naar een idee voor haar nieuwe boek. Als ze besluit om een nieuw project te starten en te gaan schrijven met een gedetineerde, ontstaat er een synergie waarin ze steeds vaker alledaagse privézaken met elkaar delen. Zo komen ze erachter dat ze steeds meer gevoelens voor elkaar krijgen.
  Het verschil in levensstijl, gewetenswroeging over zijn daden, het geweld in de gevangenis, de corrupte gevangenenbewaarders, eenzaamheid in de isoleercel, toekomstplannen, seksstandjes, liefdesverklaringen: geen enkel onderwerp wordt geschuwd door de bevlogen tortelduifjes.

  De mailuitwisseling groeit van een project uit tot een romantisch, spannend en hartveroverend boek. Ondertussen hebben ze meer dan opwindende gevoelens voor elkaar gekregen. Evelien besluit dan ook om J.D. in de Amerikaanse gevangenis op te zoeken. Een avontuurlijke reis door Amerika om haar soulmate te ontmoeten.

  De CorrLinks Affaire is niet alleen een inkijk in de wereld van een gevangenis, maar ook een portret van een bewogen vriendschap die zich snel omtovert in een aanbiddelijke liefdesaffaire.

 • img-book
  De schrijver van: Yentl Elderman 19.95

  Een tragikomische roman over liefde en het schrijversvak

  Please,’ zei ze. ‘Schrijven is echt iets voor mensen die zelf geen leven hebben. Een zus van mijn moeder schrijft boeken, volgens mij komt ze nooit buiten.’

  Op haar dertigste is haar leven zorgeloos, maar ook voorspelbaar. Daar komt verandering in als ze een relatie begint met een worstelende schrijver die zijn vak serieus neemt en nogal anders tegen het leven aankijkt dan zij.

  ‘Ik maak mijn eigen regels en als je slim bent, doe jij dat ook. Behalve met schaken, daar zijn al regels voor.’

  De schrijver is een tragikomische roman over de liefde, de ernst van het schrijversvak, het gemak waarmee een relatie wordt aangegaan en de moeilijkheden die daaruit voortkomen, over trouw en ontrouw en over hoe dagelijkse beslommeringen grote plannen in de weg kunnen staan.

 • img-book
  De Tandenfee van: Elena Machetti 17.95

  ALS DE KINDEREN SLAPEN, KOMT DE TANDENFEE NAAR HUN TANDJES KIJKEN

  In het dorpje Ouderkerk aan de Amstel wordt het dode lichaam van een jong meisje gevonden. Ze heeft een witte nachtjapon aan en naast haar ligt een kapotte teddybeer. Haar lichaam is bedekt met zwarte aarde, herfstkleurige bladeren en donkerrood bloed maakt haar gezicht onherkenbaar.

  Rechercheurs Jason Gage en Samantha Reese staan voor een raadsel wanneer ze de tanden en kiezen van het dode meisje in de buik van de teddybeer vinden. Ondertussen voelt Samantha zich door de gebeurtenis gedwongen het verlies van haar enige dochter opnieuw te herleven. De sporen van toen en nu wijzen erop dat het om dezelfde moordenaar gaat, de tandenfee.

  Jason en Samantha storten zich op het onderzoek naar de extreem gruwelijke moorden en riskeren hun eigen levens om de kinderen te beschermen. Kunnen ze de tandenfee op tijd stoppen?

 • img-book
  De vrouwe van Myrdin van: Cathinca van Sprundel 15.00

  WINNAAR Aparecium schrijfwedstrijd

  In Cymbran is de sluier tussen de mens en de Andere Wereld vrij dun. Geesten, elfen en hun duistere vrienden zijn dichtbij. Ze zijn grillig en onvoorspelbaar en elke magie, elke wens heeft zijn prijs.

  Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Wanneer Airys deze belofte wil inlossen, gebeurt het onverwachte en wordt ze verscheept naar het spookeiland Myrdin. Hier moet ze haar eigen angsten overwinnen, wil ze ooit haar familie en haar geboorteland nog terugzien.

 • img-book
  Do Epic Shit van: 8.95

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur!

  Deze prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te schrijven en uit te tekenen. Ook leuk als cadeautje!

 • img-book
  Eilanden-serie 1: Het Eiland van: Sandra J. Paul 15.00
  Niets op het eiland is wat het lijkt…

  Stef wordt wakker op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is. Eerst lijkt het eiland verlaten, maar dan komt hij terecht bij jongeren die zich niets herinneren van hun verleden. Stef herinnert zich alles en wil kost wat kost naar huis.

  Wat begint als een zoektocht naar huis, ontaardt al snel in een strijd op leven en dood.

  ‘… EEN MUST READ VOOR FANS VAN DE TV-SERIE LOST’

 • img-book
  Eilanden-serie 2: De Geest van: Sandra J. Paul 15.00
  HET EILAND WIL HEM TERUG!

  De groep verwilderde jongeren worden na tien jaar overleven op het Eiland herenigd met hun families. Maar vanaf de eerste dag vechten ze met de nieuwe wereld waarin ze zijn terechtgekomen. Niemand lijkt hen te begrijpen en de pers laat hen niet met rust. Langzaamaan beseffen ze dat er op deze wereld geen plaats is voor freaks zoals zij.

  Ondertussen heeft Stef het ook moeilijk in de ‘gewone’ wereld. Gewrongen tussen zijn oude en nieuwe leven, worstelt hij om een evenwicht te vinden. Wanneer alles mis lijkt te lopen met zijn vrienden, strijdt hij tegen schuldgevoelens en een onverklaarbare ziekte, die zijn hele leven domineert. En dan is er nog De Geest die hem dag en nacht teistert.

  Terwijl Stef alsmaar zieker wordt, beseft hij dat het Eiland er alles voor over heeft om hem terug te krijgen. Om te overleven, moet hij de strijd aangaan met zijn grootste vijand en zichzelf.

 • img-book
  Eilanden-serie 3: De Wolf van: Sandra J. Paul 15.00

  Dat wat hij het meest vreesde, is uitgekomen!

  Stef wordt onverwachts weggerukt uit zijn omgeving, ontvoerd door onbekenden. Hij belandt opnieuw op het mysterieuze Eiland en hij is niet alleen teruggekomen.

  Terwijl hij zich probeert te herinneren wat er met hem is gebeurd voor zijn ontvoering, moet hij zich zien te redden in een dodelijke en vijandige omgeving. Niets is wat het lijkt, gevaar loert achter elke rots. En dan is er nog de mysterieuze Wolf.

  Om het gevecht voor zijn leven te winnen, moet Stef de strijd aangaan met het Eiland, de Wolf, en zijn eigen, groeiende waanzin.

 • img-book
  Eilanden-serie 4: De Ziel van: Sandra J. Paul 15.00

  In dit allerlaatste deel van de Eilanden-serie, wordt de ultieme strijd geleverd.

  Wat als je je ziel voorgoed dreigt te verliezen om zo je familie te redden?

  Stef is door de hel gegaan en weer terug, en dat laat zijn sporen na. Geholpen door een nieuwe, onverwachte vriend, groeit de hoop om toch nog te kunnen ontsnappen aan de macht van het Eiland. Maar de Ziel van het Eiland heeft nog steeds zijn zinnen op Stef gezet en wil hem kost wat kost voorgoed aan zich binden. Daarvoor heeft de vijand het ultieme middel ingezet: Zijn familie en vrienden.

  Terwijl Stef afzakt in de duisternis, kijken zijn redders hulpeloos toe. Om hem nog te kunnen redden, moeten ze samen strijden tegen de machtige Ziel. Maar kan die wel voorgoed vernietigd worden?

  In het laatste deel van de Eilanden-serie, worden messen geslepen en allianties gevormd. Niemand is veilig, niets is wat het lijkt. Om zijn familie en vrienden te redden, moet Stef het ultieme gevecht aangaan met het Eiland, de Ziel en zichzelf.